Projektledning

En hängiven och fokuserad projektledare leder projekten i mål.                             
Så enkelt och så svårt är det.

Att tänka fritt och pröva nya vägar är bland det viktigaste vi kan göra. Det är så vi utvecklas som människor och det är så vi utvecklar de organisationer vi jobbar för. Att tänka utanför boxen är nödvändigt. Men. Om man inte sedan förpackar tankarna så att de kan hanteras i verksamheten är det inte mycket värt. Det handlar alltså snarare om att tänka i nya boxar. Boxar som för oss framåt. Närmare kunden.

Med huvudet i strategin, men alltid med uppkavlade ärmar.

Det är så Rejnevik jobbar som projektledare. Med huvudet i strategin. Nyfiket och nytänkande. Men alltid med uppkavlade ärmar. Redo att förverkliga idéer och få dem att hitta rätt i det dagliga arbetet och inte minst i vardagens viktiga tids- och kostnadsramar.

Kanske har du redan idag ett antal marknadsföringspartners. Någon som jobbar med hemsidan. En som postar på Facebook. Någon som gör broschyrer. Och ytterligare någon som trycker visitkorten. Visst ska man omge sig med de bästa. Men drar alla verkligen åt samma håll. Och framför allt får du ut de synergier du vill ha? Och tiden? Hinner du med att samordna alla starka partners när du dessutom själv sitter på en faslig massa bra idéer och dina säljare ropar efter marknadsstöd. Kanske är det då dags att anlita en projektledare? Någon som inte gör annat än samordnar och ser till att idéer tas tillvara, men inte minst att styrkan i idéerna blir ännu starkare när de samspelar på webben, i broschyrerna och på Facebook?

Att våga välja och välja bort för att lyckas.

Tänk dig alla marknadsföringsidéer som du och dina kollegor har. Tänk dig dem som ballonger. En del är inte värda att hålla i, men flera är värda att samla ihop och göra något av innan luften går ur dem. Utvidga idén till fler kanaler och vips, har du hela handen full. Goda idéer är inte mycket värda om ingen tar hand om dem, men rätt omhändertagna blir de till ett helt knippe noga utvalda tankar. Och det är då de ger lyftkraft!

Det. Just det. Är vad projektledning handlar om. Och det är vad en projektledare kan tillföra. Att hjälpa till att sålla bland idéerna för att hitta de som har mest bärkraft på försäljningen, på lång eller kort sikt. Att samordna dem och se till att alla hamnar i mål och att ingen försvinner på vägen. Visst vore det skönt att lägga det i händerna på ett proffs?

Linkedin